Om Oss

Vår tilnærming


Vi tror på at hvis du ser bra ut, føler du deg bra, og hvis du føler deg bra, gjør du det bra. Vår oppgave er å hjelpe kvinner til å se og føle seg vakre. Vi sikter på å tilby service av høy kvalitet i et komfortabelt miljø og et praktisk sted.

Vi er sikre på at vår lidenskap, kompetanse og kvalitetsprodukter vil tilfredsstille alle dine skjønnhetsbehov.

Vår fremtid

Vi hos Sugaring & Beauty Empire holder oss kontinuerlig oppdatert innen våre fagområder, og vil derfor kunne tilby deg det beste innen de ulike behandlingene og markedets beste kvalitetsprodukter i klinikken.

Vi er også spesielt opptatte med å videre utvikle oss. I fremtiden håper vi å kunne tilby våre klienter flere ulike behandlinger innen hudpleie.

Vi setter fokus på å tilby behandlinger som virkelig gjør en forskjell! Du skal føle at du får den optimale behandling når du er kunde hos oss. Det skal verken gå ut over din daglige rutine eller gjøre deg om til en du ikke er. Derimot handler det om å være tilfreds med seg selv og glad for sitt utseende. Vi skal hjelpe deg med å stråle din skjønnhet. Vi oppdaterer alltid siste nyheter og tilbud på våre plattformer. Så hold deg oppdatert på vår hjemmeside og sosiale medier.