Blogg

Kan øyevipper knekke? JA. Vi kommer oss til roten av problemet

Kan øyevipper knekke? JA. Vi kommer oss til roten av problemet

Du lærte kanskje som barn at hvis en øyenvippe faller, bare blås den bort og ønsk deg et ønske. Men når du blir eldre, legger du merke til at flere og flere vipper faller fra nåde. Og da trenger du kanskje en ny lash curler - og noen gode råd om hvordan du bruker det riktig.


Etter min erfaring er nummer én grunnen til at vippene knekker ikke nødvendigvis bruk av curler, men å bruke den feil. Øyevipper er elastiske, men du må ha det riktige verktøyet og tilnærmingen for å holde dem sunne."


Her er noen ekspert råd fra Spencer Barnes, makeup artist for stjerner som Julianne Hough, Amber Heard og Heather Graham, for curling med minimal brudd.


1: Sjekk pads! Pass på at krølleren din faktisk (fortsatt) har pads på den. Uten dem kan verktøyet krympe, skade eller ødelegge vippene dine. Også, erstatt slitne eller løs pads så snart de begynner å se slite ut. "Se etter lash curlers som har hvite, røde eller fargede pads. Mens en svart pute ser slank ut og gjemmer oppbygging, gjør det mye vanskeligere å se hvor dine vipper faktisk er plassert inne i krølleren. "


2: Hold det rent. Rengjør klissete rester fra gjenværende mascara og vippe lim. "Når du nærmer deg vipper med et rent verktøy, vil du være bedre i stand til å få en nøyaktig, mild krølle."


3: Balsamer regelmessig. Før du krøller, må du balsamere vippene dine. "Før du dusjer, er det bra å bruke balsam," sier Barnes. Prøv denne DIY oppskriften på å lage din egen. 


https://www.beautylish.com/a/vmyvn/diy-lash-conditioner


4: Krølle først. Krøll dine vipper før du bruker mascara eller falske vipper, og hvis du går inn for en krøll etter applikasjonen, sørg for at krølleren er ren. "Dette vil bidra til å hindre at fersk mascara klumper seg, noe som kan trekke ut svakere vipper ut av roten," forklarer Barnes.


5: Plasser verktøyet riktig. "Pass på at du får hele øvre vippene dine jevnt fordelt inn i krølleren, plassert over pads eller gummiaktig pute," sier Barnes. Puten er designet for den grunnen - for å forhindre brudd.


6: Fjern sminke forsiktig. På slutten av dagen, ta av mascara (og all øyesminke) nøye. "Hvis du må skrubbe øynene for å fjerne produktet, kan du ved et uhell trekke ut vipper," advarer Barnes. Bruk en bomullspute dyppet i sminkefjerner, og arbeid forsiktig i feiende bevegelser; dette bidrar til å mykne dine vipper i prosessen.


Hvis du merke at du mangler vipper, noen er kortere enn andre eller knekk, ikke bekymre deg - de vokser tilbake, sier Barnes. "Det er også gode produkter som Latisse og Revitalash som vil hjelpe prosessen og forsterke lengden på dine naturlige vipper, så mange opplever en subtil nedgang i tykkelsen på lashes gjennom årene, sier han og bemerker at noen kvinner kan oppleve uvanlig lange vipper. Produktene virker tilsynelatende når de brukes som anvist, men det er en god ide å sjekke med dermatologen eller legen din før du bruker dem (vi vet fortsatt ikke de langsiktige effektene av disse produktene).


Et annet alternativ er vippe extensions, men Barnes sier vær forsiktig med hvem du velger å gjøre dette hos. "Velg en ekspertpraktisør og sørg for å følge instruksjonene på etterbehandling." Uansett hva du gjør, må du ikke rive dem ut mens de er på "Du vil trekke dine virkelige vipper ut i prosessen," sier Barnes. Han foreslår å vurdere et nytt besøk til din praktisør for en trygg fjerning av de falske vippene. 


 

Kommentarer

Ingen kommentarer.

Legg igjen en kommentar