HyaluronPenn (filler)

En ny måte å sette filler uten nål og uten smerte

Vi hos Sugaring & Beauty Empire er stolte av å kunne si at vi bare utfører harmløse behandlinger av naturlige produkter, alt fra sukkerpastaen vi bruker til syrene. Derfor har vi nå lansert Hyaluronpenn fillers, som består av det naturlige produktet Hyaluronsyre som allerede eksisterer i kroppen. 

Når man hører ordet syre får man en tendens til å bli litt avskrekket og heller holde produktet langt vekke fra ansiktet, mens egentlig holder Hyaluronsyre nøkkelen til glatt, feilfri og hydrert hud. Faktisk produserer våre egne hudceller Hyaluronsyre naturlig i et forsøk på å opprettholde fuktighetsnivået. 


Når vi eldes, begynner fettet, musklene og huden i ansiktet å tynne. Dette volumtapet fører til enten et nedsunket eller slapp utseende i ansiktet, fine linjer, rynker og tynne lepper. Hyaluronsyre brukes for å redusere utseendet på fine linjer, rynker og for å skape struktur, rammeverk og volum i ansiktet og leppene. Effektene av hyaluronsyre sees umiddelbart.

En Hyaluronpenn behandling varer fra 6-9 måneder og gir deg et naturlig og glatt resultat, om det er leppefiller du vil ha eller fjerne noen små rynker, som f.eks. smilerynker eller sinnarynker.

Behandlingen passer spesielt bra for de som

  • Ikke liker nåler
  • Vil ha en smertefri behandling
  • Vil holde seg til naturlige produkter

Så hvordan virker en Hyaluronpenn behandling uten nål?

Hyaluronpenn er en penn som ble først utviklet for diabetikere og senere introdusert inn i skjønnhetsbransjen for fillers. 

Den fungerer under prinsippene av å påføre høyt trykk på overflaten, og skaper en høy kraft som trenger inn i hudens epidermis lag og injiserer injiserbare midler i hudens hudlag.

På denne måten blir injeksjon betraktet som ikke-invasiv, men fortsatt effektiv.