pmu

Fjerning av permanent makeup og kosmetisk tatovering

Hver PMU er også en tatovering, derfor gjelder de samme reglene som for tatoveringsfjerning. Men det finnes også noen forskjeller. Vanligvis er det brukt mye mindre blekk i PMU enn i en tradisjonell tatovering. Derfor er fjerningsmiddelet også mildere enn det vi bruker i vanlig tatoveringsfjerning. Hvis det er utført fargekorreksjoner kan noen PMU likevel ha flere lag med farge.


Det anbefales ikke å dekke til eller korrigere PMU/kosmetisk tatovering med hudfarget blekk fordi blekket samler seg opp i lærhuden under øyebrynene. Det vil heller ikke gjøre PMU usynlig som er den opprinnelige hensikten. Den naturlige hudfargen vil også endres etter individuelle forhold, under sportsaktiviteter og etter årstidene. Den såkalte hudfargen blir derfor synlig ettersom din egen farge forandrer seg. Dette er absolutt ikke ønskelig fra et estetisk synspunkt.

Fullstendig fjerning av PMU på øyenbrynene krever sjelden mer enn tre behandlinger. Det kan være behov for ekstra behandlinger i sjeldne tilfeller hvor det er ekstremt mye farge og tetthet, mange forskjellige lag eller sjeldne medisinske hensyn.

For korrigering av for store øyenbryn, farge eller feil på PMU, skal det ofte ikke mer til enn noen få, eller bare én enkelt Skinial behandling, før blekket er helt fjernet fra huden.

VIKTIG INFORMASJON: Vår metode er perfekt for behandling av øyenbryn, men IKKE for huden rundt øynene eller på leppene og leppekonturen. Korrigering og fjerning på utsiden av leppekonturen er mulig.