FAQ

Ofte stilte spørsmål og svar
Book en konsultasjon med oss. En detaljert konsultasjon og patch test vil bli utført for å sikre at du ikke har noen allergisk reaksjon (selv om disse er svært sjeldne). Vennligst avslør eventuelle medisiner du tar, da dette kan gjøre denne behandlingen uegnet for deg eller kunne påvirke det endelige resultatet. Vi kan deretter råde deg til å sjekke med legen din dersom du bør ta en pause fra medisinen din slik at behandling kan gå videre
Behandlingen er vanligvis ikke mer smertefull enn å lage en tatovering. Faktisk sier mange klienter at det er mye mer tålelig enn å lage tatovering.
Hver hudlege vil bekrefte at enhver skade på huden (f.eks. Tatovering, små sår, laserbehandling) etterlater en slags arr. De fleste av dem er svært små og overfladiske og kan ikke oppdages av det blotte øye. Siden ulike hudtyper reagerer annerledes på skader, kan vi bare si at i de fleste tilfeller forblir ingen synlige arr igjen. Å følge vår etterbehandling instruksjoner er svært viktige for best mulig utfall. Noen hudtyper er så følsomme at selv etter en katteskrape vil den etterlate arr, mens andre kan ha ganske betydelige skader på huden og ikke la igjen noen merker. Hvis huden din helbreder seg godt etter små skader og etterlater ingen arr, er det mest sannsynlig at vår behandling ikke vil etterlate noen synlige arr heller. Menneskehuden er svært komplekst og det er mange faktorer som kan påvirke helbredelsen, derfor kan ingen garantere resultatet, ikke engang en lege.
Dette er forskjellig fra person til person. Så lite som 3 uker hos noen og for andre kan det ta flere måneder. I ekstreme tilfeller kan det ta opptil 12 måneder til de behandlede områdene er tilbake til normal. Hvis din hud er treg til å helbrede, vil rødheten mest sannsynlig ta lengre tid. Dette skyldes ikke behandlingsmetoden, men din individuelle helbredningskapasitet.
Nei, dette er aldri mulig med mennesker. Vanligvis lukker huden seg igjen veldig raskt. Men må man passe på at ingen smuss kommer i kontakt med det behandlede området som det er tilfelle med noe sår. I tilfelle ubehag eller infeksjon, bør man i alle fall se lege. Dette skjer derimot sjeldent.
Huden må gjenopprette seg fullstendig etter at såret faller av, som vanligvis tar opptil 2 uker pluss ytterligere 6 uker, så 8 uker til sammen. Noen ganger kan det være mindre og noen ganger mer. Det avhenger av helbredelsen av din egen kropp. Denne pause refererer bare til behandlinger som må utføres direkte over den siste behandlingen eller ved siden av den. Hvis det er en avstand på 10 mm, kan behandlingen, spesielt ved større tatoveringer, forekomme med mindre intervaller.
Body sugaring er en gammel metode for hårfjerning ved hjelp av en helt naturlig pasta laget av sitron, sukker og vann. Det ser ut som honning, men er enda tykkere. Pastaen er støpt på huden mot retningen av hårveksten, også raskt revet av - dette fjerner sukkerpastaen, trekker ut uønsket hår og samler døde hudceller. Denne gamle håndteknikken som gjør at håret kan trekkes ut i retning av veksten, betyr mindre brudd og ubehag for deg! Det er mer hygienisk og reduserer avfall fordi det ikke er noe bruk av pinner eller strimler. Etter din behandling blir pastaen og hansker kastet og du sitter igjen med vakkert glatt hud.
Alt avhenger av hvilken del av kroppen din var behandlet, og hvor ofte du tar behandlingen. Det korte svaret på dette spørsmålet er dette: jo flere ganger du sukkrer, jo lenger holder håret seg bort etter hvert besøk.
For områder under livet, foreslår vi at du kommer hver fjerde uke i begynnelsen. Områder over midjen vokser i forskjellige hastigheter . Du vil kanskje få underarmene dine gjort oftere enn en gang i måneden. Armhårene dine trenger kanskje ikke å bli gjort så ofte.
Vennligst ikke sett deodorant på før avtalen din for underarm; Ikke legg noen lotion på områdene du får behandlet den dagen, og vær så snill å ikke eksfolier dagen før eller dagen for avtalen din.
Ja! Alle hudtyper eller hårtype kan få Sugaring. Og det er 100% trygt i hele graviditeten din! Med Sugaring er bare den døde huden og håret fjernet - IKKE dine levende hudceller. Og sukkerpastaen blir brukt ved romtemperatur, så det kan aldri brenne deg! Laget av hvitt sukker, vann og sitronsaft (sitronsyre), er sukkerpastaen perfekt for alle hudtyper. Det er 100% miljøvennlig og biologisk nedbrytbart, og alt overflødig sukkerpasta kommer forsiktig ut med varmt vann.
Ca. så langt som en ris korn. Avhengig av hvor raskt håret ditt gror, er dette 10-14 dager etter barbering.